Гарантиран откуп на електрична енергија.

Комплетно од проект до лиценца за енергетика и пуштање во работа на Вашата фотоволтаина централа . НАЈБРЗО, НАЈКВАЛИТЕТНО, НАЈСИГУРНО.

AAEAAQAAAAAAAAQQAAAAJDM5MjZkNWU2LWRhODYtNDcwMC04YWM5LTVhMzc5MTFmY2IzNw

МАНАСКОВ Дооел

Проектирање и изведба на фотоволтаични централи.

13064586_576579539170883_1934323825369015409_o

Наша Мисија

Да ја предводиме глобалната транзиција кон обновливи извори на енергија.

Иновативни услуги по највисок стандард

ПРОЕКТИРАЊЕ И ИЗВЕДБА НА ФОТОВОЛТАИЧНИ ЦЕНТРАЛИ

Од проектирање, одобрение за градба, лиценца за енергетска дејност до изведба на централа

БРЗА РЕАЛИЗАЦИЈА

Нашите партнери веруваат во нас, проверете зошто е тоа така

КОМПЛЕТЕН ТИМ СО ВРВНИ СОРАБОТНИЦИ КОН ЗАЕДНИЧКА ЦЕЛ

Поволни цени при набавка на материјали од врвен квалитет, испробан кадар на подизведувачи

СЕВКУПЕН ТИМ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ СО ЗАЕДНИЧКА ЦЕЛ
ЦЕЛОСЕН АРАНЖМАН НА ПРОПРАТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА И ЕЛАБОРАТИ

Животна средина, просторно планирање, против-пожарна заштита и безбедност и здравје

Консултации, услуги и сервиси

We allow you to start without having to worry about making a mistake, as we use our outstanding experience.

Консултации, проектирање, изведба, надзор и ревизија на фотоволтаични централи и мали хидро централи.

 

Контакт

Адреса:

БУЛ. АВНОЈ 74 локал 1
Општина Аеродром
1000 Скопје

Тел: ++38970 996887
E-Mail: manaskov@gmail.com

Партнери

Translate »